Стојане, поздрави нам посматраче 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стојане, поздрави нам посматраче
Trenutno na sajtu: 373       |       Podeli:
19.09.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Данима слушам и читам како неко чије име није вредно помена развлачи моје и имена моје деце по страницама које мало ко озбиљан прати

и на порталу који служи као терапија за којекакве умове и забава за промашене личности, прелетаче свих боја, политичаре у покушају...
Са њима је свака полемика ваљање у блату из којег се никад нећете извући.

Али, зарад народа коме се из те буђаве кујне понављају лажи у нади да ће неко помислити како је све истина, само ћу их подсетити, јер памтим оно што мисле да је заборављено. А памтим не да бих се светио, него да ми се зло не понови. Јер, народ каже: ,,само се будала саплиће двапут о исти камен”.
Стојане Марковићу, у време када сам ја дизао предајнике на Љубићу и околним брдима и градио телевизију Чачак (чији сам био први радник) ти си се вуцарао по судовима и  доказивао да ниси крао нафту из хуманитарних разерви.

Показало се да сам се и ја џабе мучио јер је та телевизија нестала. Твоја врла другарица Светлана Којановић силно је време потрошила да убеди запослене да је отићи први у приватизацију СПАС И ВЕЕЛИКИ УСПЕХ. Пре тога је само требало растурити „Чачански глас” на три целине (радио, новине и тв) јер ће лакше да прође. Не знам да ли и данас, када тв Чачка нема, а могла је та тв да живи бар до 2015, мисли да је била у праву?! Није, ни тада ни сад.
Е, видиш, таквог стручњака си нам ових дана наметао за ПОСМАТРАЧА. Ма немој!? Верујем да вам је потребно неко озбиљно посматрање, али људи који одлучују су се опаметили, па мисле да им не треба.

И један пријатељски савет. Научи бар да пишеш коментаре. Нисам из Прањана већ из Коштунића. Ма колико се трудили не можете побрисати чињенице да сам баш ја, овај из Коштунића, неко ко је у Чачку ударао темеље три велика медија (тв Чачак, тв Лав и Глас западне Србије). Да, и тв Лав, онај где се сада шепури твој директор - код теби и њему мрског Остоје напредњака, како си често истицао у својим налетима духовности. Први медиј је одмах нестао чим су га се дочепали којекакви посматрачи. Надам се да овај други неће доживети ту судбину. Глас западне Србије сам подигао из ничега, одлично то знаш. Постао је велесила и све вас стручњаке и посматраче из места прескочио и надвисио. Знам да вас боли али рад и поштење се исплати. Пробајте и ви, бар једном. Можда успете. На све то основах и Удружење медија и медијских радника, на које толико кукате. Тачно је да смо обрисали та ваша велика (ЛОКАЛ ПРЕС, УНС, НУНС) али верујте да не бисмо имали никакве шансе да сте ви поштено радили! Него вам нико не верује, није до мене!
А што се тиче објективности ствар је проста. Када год упорно покушаваш да нам наметнеш придев ,,режимски,” окрени се и погледај у којој ти странци седи супруга и где ти је Небојша! Они те демантују, не ја!

Имаш ти и добрих страна, Стојане, мада у то ни сам не верујеш. Умеш да послушаш. Исчланио си прошлог петка супругу из напредњачких редова, па сад са реповима пропалих напредњака, прелетачевића и којекавих мутивода прави опозициону сцену до миле воље. Имаш право, мада твој покушај да улетиш, својевремено, у редове Двери јесте пропао, дакле озбиљнијој опозицији такви не требају.
Ако имаш трунку части, заобиђете ми дете. Да, девојка, моја Нада, јесте слепа. Тачно је ради са оцем и браћом. Али веруј да боље и чује и види од тебе! Зна одлично да разликује зло и добро, часно и нечасно. Тако да ти и не замера. Ако ти је прозивање ње важно за здравље и успех - слободно, навали, требаће ти дебела веза за рај.

И на крају, само ти кажем да си се дебело огрешио, не мислим оно о закон, него о Чачак. Дао је он теби и твојој супрузи 5 директорских фотеља, него ви мислили да мора стално! Усладило ти се било, јел`? А како си му вратио? Из дана у дан пишеш како Чачак умире! Па не слажем се! Ето, шта ћу кад сам намћор! Поздрави посматрача. Много сте, како народна вели, били ,,силни и бесни”. Прошло време. Остало вам само ово задње.

Имам један савет за тебе: само настави тако. Не покушавај са часним животом, немаш искуства.

ГЗС/Гвозден Николић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.465.773 посета
Тренутно на сајту: 374 посетилац(a)