Са само 43 године себи саградио гробницу: Дејан за онај свет припремио апартман на два спрата 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Са само 43 године себи саградио гробницу: Дејан за онај свет припремио апартман на два спрата
Trenutno na sajtu: 512       |       Podeli:
11.11.2019 | 0 коментар(а)



Кнић – Дејан Милошевић из села Борач једини је Шумадинац који је са својих 43 године сам себи на породичном гробљу саградио гробницу и то – на два спрата!



“У мом радном веку који и даље траје, од 365 дана у години ја сам 300 устао пре сванућа и радио док се не смркне на њиви и у шуми. Много сам направио и створио, па сам желео себи да саградим и гробницу да олакшам својим потомцима”, прича Дејан за РИНУ.

Међутим, његова грађевина више личи на апартман него на гроб. У приземљу је соба као и свака друга у којој се налазе два кревета, телевизор и фрижидер, па ако гледате само са унутрашње стране никад не би посумњали за шта је намењена.

“Мени је то све нормално и природно. Разговарао сам са монахињама и оне су ми рекле да мој поступак није богохуљење. Сви ћемо једног дана завршити и биће нам потребно два метра без геометра, а ја сам желео себи за живота да направим нешто веће. У овој соби сад мало одморим и прилегнем ако има неког посла на гробљу, а горе у летњиковцу се састајемо након даћа и на задушницама”, изјавио је овај Шумадинац.

Дејан је мислио на све, па је тако себи напаравио и споменик, али не мермерни већ дрвени на ком стоји порука – мене не нико не разуме, да ли неће, ил не уме, пише на храстовој плочи.

“За мермерни споменик требало би ми преко 1000 евра, а ја сам за тај новац направио све ово”, каже он.

И док се већина људи бори да што боље проведе свој животни век, не размишљајући о оном што ће доћи после, Дејан Милошевић свакако је пример да се ништа, па чак ни смрт и сахрана – не препушта случају.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.511.287 посета
Тренутно на сајту: 513 посетилац(a)