Феноменална реприза Нове године уз Лексингтон бенд 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Феноменална реприза Нове године уз Лексингтон бенд
Trenutno na sajtu: 394       |       Podeli:
03.01.2018 | 0 коментар(а)



Златибор - Први дан Нове 2018. године на Златибору обележио је феноменални спектакл Лексингтон бенда

на препуном Краљевом тргу. Више од 20000 људи уживало је у репризи Нове године уз звуке тренутно једног од најпопуларнијих домаћих бендова.

Концерт је почео њиховим великим хитом "Добро да није веће зло" на велико одушевљење посетилаца, да би потом следили још неки: "Како је, тако је" "Дођи ове ноћи", "Потражи ме", "Босанка", "Нина" и многи други… Познати као миљеници женског дела доводили су атмосферу на Краљевом тргу до усијања па су се за сваку нову песму могли чути врисци одушевљења из публике.

Њихов енергичан наступ накратко је прекинут, због роматичног геста једног момка из публике који се одлучио да запроси своју девојку на бини, а бенд му је иако изненађен пружио пуну подршку. Након тога се наставило серијом кафанских хитова, а одличну журку коју је Лексингтон правио скоро два сата није омела ни кратка киша.

После одличних наступа Рибље Чорбе, Тонија Цетинског и Јелене Томашевић четвородневни новогодишњи програм који је на Златибору припремљен за све госте и посетиоце планине завршен је веома успешно, а Златибор је још једном показао зашто је омиљена зимска дестинација како великих звезда, тако и публике којој никад није доста добрих концерата.

 

ТО Златибор




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.290.709 посета
Тренутно на сајту: 393 посетилац(a)