Љајић: БНВ је намењен очувању културе и националног идентитета, а не за асфалтирање и злоупотребе 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Љајић: БНВ је намењен очувању културе и националног идентитета, а не за асфалтирање и злоупотребе
Trenutno na sajtu: 359       |       Podeli:
24.10.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац, Коштунићи - Министар туризма, трговине и телекомуникација Расим Љајић изјавио је данас да његова странка
СДПнеће учествовати на изборима за БНВ, али ће подржати независне листе, фото: ГЗС

неће учествовати у предстојећим изборима за Бошњачко национално веће који ће се одржати 4. новембра, али да ће дати директну подршку независним листама.

,,Ми смо грађанска странка, за нас гласају и Срби, Бошњаци и сви они који живе у Санџаку. Не би било коректно да се уплићемо у изборе за Националне савете, јер то је ствар људи који треба да се баве културом, информисањем, образовањем и службеном употребом језика”, рекао је Љајић за Глас западне Србије данас у Коштунићима.

Он је навео да су покушали да спрече сваку политизацију Националних савета, из разлога што на изборима људи обећавају асфалтирање улица, што према његовим речима нема везе са надлежностима.

,,Избори су отишли у потпуно другу крајност и ми ћемо подржати оне листе које имају компетентне људе да одговоре захтевима тих Националних савета и надлежности. Према томе, независне листе ћемо подржати јавно и отворено, а посебно након упада Зукорлићевих наоружаних запослених и родбине у салу Скупштине општине Нови Пазар”, рекао је Љајић и додао да више немају разлога да не позову грађане да отворено гласају за независне листе.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ministar ljajic kostunici izbori sdp bnv

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.468.307 посета
Тренутно на сајту: 360 посетилац(a)