И Велимир Илић окупља савез, чека Коштуницу и Амфилохија 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
И Велимир Илић окупља савез, чека Коштуницу и Амфилохија
Trenutno na sajtu: 882       |       Podeli:
24.08.2018 | 0 коментар(а)



Лидер Нове Србије Велимир Илић планира стварање блока политичке деснице. Као саветнике очекује Коштуницу и владику Амфилохија

„Радимо на стварању широког блока праве, српске, десне политичке опције која би окупљала организације попут већ основаног покрета младих "Живим за Србију". План је да у саветодавном делу буду бивши премијер Војислав Коштуница, владике Амфилохије Радовић и Атанасије Јевтић, књижевник Матија Бећковић и многи други паметни људи који не желе никакве функције, него би, када затреба, помагали саветима и искуством”, каже за "Новости" председник Нове Србије Велимир Илић и додаје да ни њега не интересује функција, већ да НС хоће да помогне инфраструктуром.

- То су паметни људи. Недавно сам се срео са Коштуницом. Он је државник, зна проблематику. Знам како се понашао у Вашингтону, Берлину, био сам с њим - прича Илић. - Када разговарам са Амфилохијем, осећам се као да сам био на рехабилитацији. То је одмор за мозак. Исто је и са Бећковићем, Јефтићем. Они не желе функције, али добри савети много значе.

Илић негира да је са Драганом Ђиласом разговарао о уласку у Савез за Србију, што су објавили неки медији:

- Ђиласа нисам видео ко зна откад. Са њим сам имао сукобе у прошлости. Највећи, када смо се Коштуница и ја успротивили доласку Еулекса на КиМ. Тада нас је струја ДС прегласала, а испоставило се да смо били у праву.

Он каже да је разочаран влашћу и да држава има велике проблеме. Ипак, захвалан им је што се, како каже, Нова странка, после његовог разлаза са СНС, "очистила од кукоља".

ГЗС/Новости

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.013.499 посета
Тренутно на сајту: 883 посетилац(a)