Ђилас: Волео бих да Србија није понижена, макар Вучић покупио поене 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ђилас: Волео бих да Србија није понижена, макар Вучић покупио поене
Trenutno na sajtu: 466       |       Podeli:
13.11.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Србија је у I светскомј рату изгубила преко милион људи и положај који је имао наш председник у Паризу на обележавању 100 година од завршетка рата је понижавајући.

Ја не верујем у те приче и теорије завере како су распоређена места за седење, али да је Вучић тако цењен и угледан у Европи како нам стално представља, неко би у протоколу већ схватио да је то тај председник да је то та Србија која је жртвовала животе своји грађана за слободу”, изјавио је Драган Ђилас.

Као један од лидера Свеза за Србију он истиче да је свестан да људи још увек нису упознати са идејама ове политичке групације, али се нада да ће време то променити.

“Уз медијску блокаду и притиске јако је тешко бити део опозиционе групације. Тек после осам месеци добили смо прилику да наш Бошко Обрадовић, буде гост на јавном сервису, ту шансу смо искористили и сад чекамо следећу. Са друге стране грађни губе поверење у владајућу странку и доста им је празних неиспуњених обећања. Све су то ствари које су испричане. Ми нећемо лагати грађане, нећемо обећавати оно што не можемо да оставримо. Ми ћемо рећи наша конкретна решења за проблеме у пољопривреди, енергетици. Циљ нам је да свако дете заврши средњу школу, а да држава стипендира. Да не продајемо ресурсе, јер кад дођемо на власт добијамо право да располажемо државном имовином, али немамо право да продајемо и то отуђујемо”, рекао је Ђилас.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


djilas opozicija predsednik ponizenje pariz srbija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.445.853 посета
Тренутно на сајту: 467 посетилац(a)