Јоловић: СНС у Лучанима се спрема за локалне изборе, Доловић и даље мој фаворит 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Јоловић: СНС у Лучанима се спрема за локалне изборе, Доловић и даље мој фаворит
Trenutno na sajtu: 256       |       Podeli:
03.09.2018 | 0 коментар(а)



Лучани – Одговарајући на наводе из текста објављеног на нашем порталу “Доловић у немилости,

Јоловић му тражи замену”, огласио се и повереник ОО СНС у Лучанима Слободан Јоловић, оценивши да је текст тенденциозан и злонамеран.

„СНС се спрема за изборе али се њима нећемо бавити све док они не буду расписани“, каже Јоловић и наглашава да је сада најважнија обавеза свих носилаца јавних функција у извршној власти у општини Лучани да заједнички и као тим раде у интересу грађана општине Лучани и реализују пројекте које је скупштина дефинисала као приоритете.

Он каже да је можда Доловића повредило то што му је рекао да је он добио овлашћење председнице општине да обезбеди реализацију пројекта у СЦ у Гучи вредног 22 милиона и да је требало да се око тога више ангажује, јер другу годину заредом држава у те сврхе опредељује новац. Али, да то није ништа што би изазвало реакцију на начин како је то представљено јавности.

Доловић остаје Јоловићев миљеник и фаворит

Јоловић негира да је укључен у било какву активност против Доловића, нити против било кога другог из СНС. Напротив. Он и даље тврди да је он један од перспективних младих драгачевских кадрова СНС и да је био један од бољих напредњачких активиста у Драгачеву, али каже да му још увек недостаје политичко искуство.

„И даље ћемо радити као тим и побеђивати наше политичке противнике у Драгачеву“, тврди први човек драгачевских напредњака.

Међутим, он наводи да сваки члан СНС има право да равноправно учествује у страначким активностима и слободно изражава своје мишљење али искључиво у оквиру СНС. Може да бира и буде биран у све страначке органе и буде кандидат странке на изборима за органе власти, али да то не би требало да чини на недозвољен начин измишљајући и пласирајући лажи у јавности.

Доловић остаје Јоловићев миљеник и фаворит, али..., фото: Глас западне Србије

„Мора се поштовати аутономија странке и ником се не сме дозволити да мешетари пред изборе и манипулише чланством и јавношћу“, каже повереник ОО СНС у Лучанима.

„О кандидатима за најодговорније функције у локланиј власти СНС ће разговарати на својим страначким органима вероватно након избора и у зависности од постигнутих изборних резултата“, рекао је Јоловић и додао да су Упуством председника СНС прописани критеријуми за формирање изборних листи и избор кандидата за одборнике на локалним изборима.

Он наводи и да ће председник странке одредити првог на листи али да то неће бити он, јер је био прошлих избора, те да је због тога потпуно непотребна негативна кампања. Јоловић наводи да, имајући увиду углед и ауторитет председника СНС Александра Вучића чије ће име носити листа, улога руководства странке ће бити пресудна и око кадровских решења.

„Ми смо у складу са Упуством на време донели такву одлуку, поштујући Закон о локланим изборима, Статут општине Лучани и страначку регулативу“, истиче Јоловић.

Према његовим речима повереништво је потпуно спремно да успешно организује још једне врло важне изборе у општини Лучани, као и да је њихов циљ да освоје најмање 60 одсто гласова изашлих бирача на изборе.

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.790.348 посета
Тренутно на сајту: 256 посетилац(a)