Памћеница за памћење: У славу патријарха Павла, а за наше добро 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Памћеница за памћење: У славу патријарха Павла, а за наше добро
Trenutno na sajtu: 258       |       Podeli:
17.12.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Утемељивач јединствене приредбе на нашим просторима „Дани патријарха Павла”



која се у Чачку и Овчар Бањи одржава већ шест лета. Посвећена је омиљеном пастиру српске православне цркве и 44. патријарху нашему Павлу (Гојку Стојчевићу 1915-2009.).
Сећање на овог светог човека увек се започене у манастиру Благовештење на кабларској стени, виш Овчар бање. Ових дана из штампе је изашла изузетна памћеница посвећена патријарху Павлу чији је главни уредник др Милошевић, уз дизајн Зорана Јуреша.

Међу корицама сабрани су текстови, по позиву, патријарха садашњег Портфирија, академика Душана Ковачевића и Матије Бећковића, Жарка Требјешанина, Владимира Димитријевића, Војислава Коштунице, Милана Ружића, Драгана Драгојловића, Миладина Вукосављевића, Предрага Ђоковића и Гвоздена Оташевића. Гост у синоћњем Дневнику западне Србије био је проф. др Драго Милошевић.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.167.749 посета
Тренутно на сајту: 258 посетилац(a)