„Bike– mountain cart”, викенд од 6. до 8. јула 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
„Bike– mountain cart”, викенд од 6. до 8. јула
Trenutno na sajtu: 368       |       Podeli:
03.07.2018 | 0 коментар(а)



Летња сезона у планинским центрима је одавно отворена, а први од четири промотивна периода почиње овог викенда када посетиоце Копаоника и Торника

на Златибору очекује попуст од 15 посто на цену дневне карте за коришћење бицикала и моунтаин картова. Скијалишта Србије овог лета први пут организују тематску промоцију својих садржаја, па ће љубитељи бициклизма моћи да искористе попуст од 15 посто од петка, 6. јула, до недеље, 8. јула, у оквиру “Bike– mountain cart” викенд.

Посетиоце који одлуче да се опробају на бициклистичким стазама у оба ова центра очекују најквалитетнији планински бицикли КТМ, које је могуће изнајмити на пунктовима Скијалишта Србије.

За децу ће током промо периода одобрени попуст важити на све садржаје.

Љубитељима природе који одмор проводе на већој надморској висини, поред ова два садржаја, на располагању су панорамске вожње жичаром, пешачке туре, трим стаза, авантура парк, мини голф, мултифункционални терен за кошарку, тенис и фудбал, вештачка стена за пењање, као и адреналинске атракције попут боба на шинама, зип лајна и тјубинг стазе.

Забавни садржаји на Копаонику за посетиоце раде од понедељка до четвртка од 9 до 15 часова, а петком, суботом и недељом од 10 до 17 часова. Торник је отворен сваког дана од 11 до 17.30 часова.

 ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.343.058 посета
Тренутно на сајту: 369 посетилац(a)