Ново лице једног дела Нушићеве улице 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ново лице једног дела Нушићеве улице
Trenutno na sajtu: 403       |       Podeli:
16.09.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац обишао је данас радове на краку Нушићеве улице,

захваљујући којима мештани овог дела града после скоро три деценије добијају функционалну улицу и прилаз својим домаћинствима.
У току су радови на деоници дужине 150 метара, за које је опредељено миллион и седам стотина динара а обухваћено је прокопавање и насипање, док ће за асфалтирање већ следеће године бити урађена пројектна документација.

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац

„Приоритет над приоритетима за општину Горњи Милановац је изградња инфраструктуре и за ову годину предвидели смо један амбициозан план, чија је реализација при крају – рекао је данас Ковачевић. - Поред наставка Нушићеве где су људи тридесет година чекали да се нови крак улице изгради, успели смо да у овој години завршимо изградњу дела улице. Одрађено је прокопавање, насипање и комплетно уређење, како би се створила добра веза са улицом Наталије Царевић. До сада су мештани били принуђени да доста обилазе да би стигли до својих кућа. На овај начин биће олакшан и прилаз екипама Јавног комуналног предузећа када је у питању одношење смећа, јер су до сада житељи овог дела града канте морали да односе у суседну улицу. Веома сам задовољан јер су радови брзо завршени а решили смо и имовинско-правне односе" изјавио је председник општине.
Ковачевић је овом приликом најавио да је расписана јавна набавка за наставак улице Драгише Николића, очекује да ће за наредних петнаест дана бити познат извођач а да радови буду завршени до Нове године што ће бити последња деоница која ће бити завршена у 2020.

„Вредност ових радова је више од 30 милиона динара, а тим радовима решићемо вишедеценијски проблем када је у питању део града познатији као “Стара пруга”, где је изграђено велико насеље и неопходна је потпуно нова инфраструктура. Изградњи улице предходиће израда кишне и фекалне канализације за цео тај крај а већ сада знамо да ћемо и у наредној години имати доста посла када је у питању инфраструктура” закључио је Ковачевић.
ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Nusiceva ulica Gorni Milanovac dobija novo ruho asfaltiurane

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.457.599 посета
Тренутно на сајту: 404 посетилац(a)