Завршени радови на реконструкцији пешачке стазе код ОШ „Свети Сава” 



 
Завршени радови на реконструкцији пешачке стазе код ОШ „Свети Сава”
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
18.05.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Општина Горњи Милановац наставља са улагањима у школску инфраструктиру.

Данас су завршени радови на рехабилитацији пешачке стазе код ОШ “Свети Сава”, од улице Бошка Бухе до ул. Душана Дугалића.


Фото: ОУ ГМ

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац приликом обиласка радова рекао је да су безбедност деце и квалитетни и сигурни школски објекти на првом месту.
–На иницијативу мештана и колектива ОШ “Свети Сава,” данас су завршени радови на степеништу које је било у веома лошем стању. Остаје да се офарба ограда и изнивелише терен са обе стране степеништа, што ће бити завршено у наредних пар дана.- изјавио је Дејан Ковачевић.

Фото: ОУ ГМ

Ковачевић је додао су улагања у безбедне квалитетне школске објекте, једни од главних приоритета општине Горњи Милановац.
-Настављамо са улагањима у школску инфраструктуру. У претходном периоду смо реновирали и изградили три нова дечја игралишта на сеоском подручју, на градском смо урадили комплетну реконструкцију ОШ “Момчило Настасијевић”, нову школу за децу са посебним потребама. Имаћемо још радова на “трећој основној”, од Министарства смо добили новац за замену фасадне столарије, па ћемо наставити континуирано улагање у школске објекте – изјавио је Дејан Ковачевић.

Фото: ОУ ГМ

Уговорени износ радова је 1.228.500,00 динара. На поменутој стази, односно степеништу предвиђена је уградња бехатон коцки и баштенских ивичњака .Извођач радова је грађевинско предузеће АР Градња.

 

 

 

ГЗС 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.819.823 посета
Тренутно на сајту: 355 посетилац(a)