Потписан уговор за изградњу јавне расвете ка Сељашници 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Потписан уговор за изградњу јавне расвете ка Сељашници
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
26.09.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Након спроведене законске процедуре у оквиру јавних набавки данас је изабран
Потписивање уговора са извођачем радова, фото: ГЗС

најповољнији извођач радова на реализацији пројекта изградње уличне расвете на саобраћајници Коловрат – Сељашница. Најбољу понуду дала је фирма “Електроволт” из Ваљева .

Према речима председника општине Пријепоље Драгољуба Зиндовића вредност уговорених радова је 12, 3 милиона динара које је обезбедила локална самоуправа а рок за завршетак је 120 календарских дана.

“С обзиром да са овим извођачем имамо позитивна искуства јер смо са њима реализовали пројекат замене уличних светиљки штедљивом лед расветом, очекујемо да ће и овај пут бити испоштовани рокови и квалитет”, казао је Зиндовић.

Он је нагласио да је овај пројекат још једна инвестиција која ће штедети потрошњу електричне енергије у општини .

“Реализацијом првог пројекта имамо месечну уштеду од 800 000 до милион динара на месечном нивоу. Стога и у оквиру овог пројекта очекујемо значајну уштеду јер се постојећа расвета која није била на целој траси замењује потпуно новом, овај пројекат део је модерне саобраћајнице која се ради на потезу од Коловрата до Сланог блата”, нагласио је председник Зиндовић.

Представник извођача радова директор Електроволта из Ваљева Живорад Бајић казао да су они дали понуду за део посла који се односи на улицу од Коловрата до Сељашнице у дужини од око три километра и да очекује да ће на обострано задовољство радове завршити у року и предиђеном квалитету.

“Наша досадашња искуства са општином Пријепоље су врло позитивна, имали смо један велики пројекат на замени комплетне расвете у граду који је урађен заједно са фирмом “Јавна расветљаја” из Словеније. Тај посао смо завршили без икаквих проблема уз велику сарадњу општине и са надлежним институцијама које су нам изашле у сусрет, тако да нисмо имали ни један проблем са регулацијом саобраћаја”, истакао је Бајић.

Он је рекао да након данашњег потписивања уговора очекују да инвеститор у кратком периоду одреди надзорну службу.

“Ми смо спремни да идуће недеље покренемо радове на деоници од 750 метара која је спремна и да је чак пустимо у функцију. Остали део трасе ћемо радити у сагласности са динамиком извођења грађевинских радова”, тврди Бајић.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.367.220 посета
Тренутно на сајту: 373 посетилац(a)