У кривинама према Златару пола километра асфалта 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
У кривинама према Златару пола километра асфалта
Trenutno na sajtu: 420       |       Podeli:
03.11.2020 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Коловоз широк седам, а пешачка стаза два метра.

Од идуће недеље семафор се сели на деоницу изнад насеља Махала.

Радници погона ужичких „Путева“ јутрос су започели асфалтирање леве коловозне траке златарског пута, на деоници од пола километра – од стадиона Браношевац до Милановца (и трафостанице).

Уз кривине изнад града, пешачка стаза

Овде су окончани земљани и армирачко-бетонски радови на проширењу коловоза на седам, а у кривинама и на осам метара, док је с десне, доње траке, изграђена пешачка стаза од два метра. Носећи слој асфалта је дебљине шест центиметара, док ће завршни бити урађен идуће године. За који дан нова деоница добиће расвету и ограду.

Први слој асфалта

Руководилац радова, инжењер Адмир Пурковић, очекује да се данас угради 350 тона асфалта, а да се неопходне „ситнице“ окончају до краја недеље и семафор премести на деоницу изнад насеља Махала. Већ је почела изградња потпорног зида испод кућа на Милановцу, у који треба да се угради 300 кубика камена, док ће терасе (кампаде) бити дугачке 70 метара. Путари обећавају наставак радова док их не отерају временске неприлике.

Златаринфо/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Asfaltiran put na Zlataru Nova vAROS

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.444.664 посета
Тренутно на сајту: 421 посетилац(a)