Капитална улагања у путну инфраструктуру општине Лучани 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Капитална улагања у путну инфраструктуру општине Лучани
Trenutno na sajtu: 323       |       Podeli:
29.03.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - Окончани су радови на уклањању Лишке стене на путном правцу Лучани - Гуча и урађено завршно асфалтирање те деонице пута.
Председник Општине Лучани Миливоје Доловић: и даље подржавамо пројекат асфалтирање путева по моделу учешћа два према један , фото: ГЗС

Ова инвестиција вредела је 110 милиона динара а финансирало је јавно предузеће „Путеви Србије".

„Уклоњења је потпуно бескорисна стена од преко 70 хиљада кубика материјала и добијена потпуно сигурна и безбедна саобраћајница са потпуно новим асфалтом. Укалањање Лишке стене подразумевало је захтеван технички подухват због изузетне сложености терена и зато је трајало нешто дуже него што је планирано”, рекао је председник општине Лучани Миливоје Доловић.

Он је истакао и да је ово само почетак капиталних улагаља у путну инфраструктуру на територији општине Лучасни.

„У наредном периоду очекује се почетак радова на аутопуту Прељина - Пожега а затим и реализација плана `Путева Србије` о рехабилитовању и асфалтирању чак 42 километра путева на територији наше општине чија вредност је 310 милиона. Локална самоуправа је такође спремна да подржи и пројекте за асфалтирање још 12 километара путева по моделу учешћа два према један”, казао је Доловића.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.140.919 посета
Тренутно на сајту: 324 посетилац(a)