За Дан општине награде најбољим студентима 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
За Дан општине награде најбољим студентима
Trenutno na sajtu: 474       |       Podeli:
04.02.2021 | 0 коментар(а)



Прибој - Ни ове године за Дан општине Прибој, није било посебних свечаности, већ се средства

од свечарења преусмеравају у младост Прибоја, у талентован студенте, најбоље ученике, надарене спортисте, особе са инвалидитетом, децу слабијег имовног стања, наводи се на сајту општине Прибој.

„Улаже се у будућност овог града, у оне који ће сутра бити носиоци рада и просперитета ове локалне заједнице. А то су млади и најбољи Прибојци и Прибојке, из свих области живота и рада. Најбољи студенти, ученици, уметници, спортисти, особе са инвалидитетом, деца слабијег имовног стања", казао је председник општине Прибој Лазар Рвовић.

Уважавајући значај и потребу академског образовања, младих људи пре свега и сутра њихову улогу у развоју сваког друштва, Општина Прибој је у протеклих седам година, наградила тачно 100 талентованих студената, било да је реч о награди или стипендијама. За те намене из Буџета Општине бесповратно је издвојено 9,6 милиона динара.

Пракса улагања у младе људе настављена је и ове године. Општинско веће је управо на седници на Дан општине, једногласно донело одлуку о награђивању 20 талентованих студента, који су испунили конкурсне услове. Своје најбоље студенте локална самоуправа је и ове године наградила једнократно, са по 120 хиљада динара.

Због поштовања епидемијских мера, ове године изостала је заједничка додела награда и дружење челника Општине са најбољим студентима, али свакако они заслужују да се јавно помену њихова имена. Њих 20 одабраних.

„Ови студенти су, само део прибојске али и српске интелектуалне елите. Жеља је локалне самоуправе да што пре стигну до жељеног академског звања, а да потом, својим академским знањем, доприносу даљем развоју и просперитету свог родног града, али и земље Србије у целини", закључио је Рвовић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj dan opstine nagrade studenti

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.769.849 посета
Тренутно на сајту: 475 посетилац(a)