СДП – Актуелна власт у Пријепољу мора да буде одговорна , без обзира на предстојеће изборе 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
СДП – Актуелна власт у Пријепољу мора да буде одговорна , без обзира на предстојеће изборе
Trenutno na sajtu: 407       |       Podeli:
29.05.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Због катастрофалног стања у којем се налази путна инфраструктура у општини Пријепоље позивамо општинску власт
Есад Хоџић, носилац листе коалиције „Заједно за Пријепоље”, фото: ГЗС

да хитно отвори поступак јавне набавке за санацију и асфалтирање путних праваца, наводи се у саопштењу ОО коалиције „Заједно за Пријепоље”, чији је носилац Есад Хоџић.

„Увидом у план капиталних инвестиција за 2020. годину предвиђен је већи број путева и ситних улица, те сматрамо да власт мора одговорно обављати своју дужност без обзира на предстојеће изборе и неминовну промену власти која ће уследити.  Закон о јавним набавкама предвиђа да поступак пријављивања извођача на конкурс траје 30 дана плус доношење одлуке и потписивање уговора. Уобичајно је да до почетка радова протекне два месеца.  Стога уколико се одмах не уђе у процедуру јавне набавке, сигурни смо да се касније неће стићи са реализацијом.

Веома је важно да се хитно изврше санације у сеоским подручјима где су у току интезивни пољопривредни радови (брање малина, кошење ливада, узгој поврћа и сл...). Уколико се сада закасни са санацијом атарских путева каснија поправка истих неће имати никакав значај.

Позивамо председника Општине и све чланове оштинског Већа да до краја мандата одговорно врше власт у складу са Законом и интересима свих грађана и да приликом одабира путних праваца воде рачуна о стварним приоритетима и потребама а не о тренутним политичким интересима”, наводио се у саопштењу коалиције „Заједно за Пријепоље”.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Esad Hodzic izbori aktuelna vlast

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.292.225 посета
Тренутно на сајту: 407 посетилац(a)