Србија била Мека за дентални туризам, блистави осмех странаца зауставила корона 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Србија била Мека за дентални туризам, блистави осмех странаца зауставила корона
Trenutno na sajtu: 444       |       Podeli:
03.02.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Пандемија корона вируса онемогућила је многе да по свој блистави осмех дођу у Србију. До пре само годину дана,
Србија била Мека за дентални туризам, блистави осмех странаца зауставила корона, Фото: РИНА

многи су попут Горана планирали летовање у Србији и део одмора унапред резервисали за стоматолошке услуге које су знатно јефтиније него у Канади ,преноси РИНА.


др Слободан Митровић, стоматолог, Фото: РИНА

" Стоматолошке услуге у Србији су доста јефтиније него у Европи, а да не говорим о Канади. Јефтиније ми је да авионом из Канаде дођем за Београд, изнајмим ауто и свакодневно долазим за Чачак , него да стоматолошке интервенције плаћам у иностранству. Овде су стоматолози врхунски стручњаци, а квалитет услуга исти је као и у свету, ако не и бољи. Стоматолошки факултет у Београду изнедрио је одличне стоматологе и искрено се надам да ће се до лета ситуација променити и да ћу моћи да дођем у Србију како би коначно све што сам планирао и завршио", каже Горан Радуловић.

Фото: РИНА

Да су током летњих и зимских одмора, многи страни туристи хрллили у нашу земљу , не само због природних лепота већ и због стоматолошких интервенција, потврђује др Слободан Митровић, стоматолог из Чачка.

" Стоматолошке услуге некада су и петоструко јефтиније од колега у земљама Европе, а квалитет се не разликује, са чим раде они, радимо и ми, овде у Србији. У Немачкој и Француској једна круница кошта у просеку око 400 евра, док је код нас у Србији скоро пет пута јефтиније, тако да свакако инострани пацијенти имају рачуницу да по свој осмех дођу у Србију", каже др Митровић.

Фото: РИНА

Митровић додаје да су пре почетка пандемије, у његову ординацију долазили људи из свих крајева света, Америке, Азије , Африке као и Европе.

" За стоматологију заиста нема граница. Ипак, актуелна ситуација изазвала пандемијом короне вируса онемогућила је многе да ове године искористе услуге наших стоматолога. Када је реч о странцима, они су за сада изостали , али се искрено надам да ће колективна имунизација учинити да се дентални туризам поврати на лествицу коју је имао пре почетка епидемије", каже др Митровић.


др Ана Вуковић, стоматолог, Фото: РИНА

Иако су изостали странци, домаћи пацијенти нису. Међу најбројнијима су деца.
" Оно што охрабрује јесте чињеница да је међу домаћим пацијентима који користе стоматолошке услуге највећи број деце предшколског и школског узраста.

Фото: РИНА

Драго ми је да су родитељи препознали значај оралног здравља код своје деце. Последњих годину дана, повећан  је број најмлађих пацијената, могу слободно рећи да је дуплиран ", каже стоматолог др Ана Вуковић.

 

 

 

 

РИНA / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ZUBAR SLOBODAN MITROVIC DENTALNI TURIZAM ORDINACIJA CACAK OSMEH

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.514.892 посета
Тренутно на сајту: 445 посетилац(a)