Стаматовић: Вучић ће на суду морати да докаже да се залажем за независно Косово 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стаматовић: Вучић ће на суду морати да докаже да се залажем за независно Косово
Trenutno na sajtu: 342       |       Podeli:
07.08.2018 | 0 коментар(а)



Председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић најавио је данас тужбу против председника Србије Александра Вучића

због тога што га је оптужио да се залаже за независно Косово.

 "Залажем се за целовито Косово и Метохију, али унутар државе Србије, како и пише у Уставу ове земље, а не независно Косово, како је рекао председник Србије Александар Вучић", навео је Стаматовић у саопштењу.

 Он је истакао да се, како је саопштено,  жестоко противи Вучићевој "најављеној велеиздаји, у коју рачуна и некакву деобу о којој велеиздајник говори".

 "Од Александра Вучића сам, након што ми је, пре годину дана, нацртао мету на челу, свашта могао да очекујем, али да ће ми, на својој, Бог зна којој, ванредној прес конференцији, подметнути и то да се Бошко Обрадовић и ја, ’заједно са Албанцима, Наташом Кандић и Соњом Бисерко залажемо за независно Косово’, ни у најкошмарнијим сновима нисам сањао", навео је Стаматовић.

 Додао је да Вучић, који је и лидер Српске напредне странке, "унижава часну институцију председника Републике Србије".

 Стаматовић је позвао "лидера напредњака да покаже макар мало стида и људског достојанства у свом, све хистеричнијем, обрачуну са сопственим народом и градјанима Србије".

 Он је навео да је данас, одмах "после Вучићевог бруталног напада на њега и Обрадовића, стигла и забрана одржавања сутрашњег скупа Савеза за Србију у сали Скупштине града Ужица, иако је претходно био одобрен простор за одржавање овог догадјаја".

Бета / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.477.825 посета
Тренутно на сајту: 342 посетилац(a)