Све службе спремне за дочек 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Све службе спремне за дочек
Trenutno na sajtu: 491       |       Podeli:
31.12.2016 | 0 коментар(а)



Чајетина - Поводом предстојећих Новогодишњих празника установе и јавна предузећа општине Чајетина организовале су



свој рад у измењеном режиму кроз дежурства и скраћено радно време.

“Осим дежурне Хитне помоћи у Чајетини се можете обратити и дежурном лекару и у амбуланти на Златибору која ће радити, радним даном у две смене од 7:00 до 21:00 часова, долазиће и педијатар у амбуланту од 11:00 до 15:00 сати”, рекла је начелница Опште службе Дома здравља Чајетина, Гордана Бојовић.

Пацијентима ће на располагању бити и дежурни телефон ове службе 383-1224 или 194.

Апотека у Чајетини радиће сваког дана од 08:00 до 14:00 часова, док ће апотека на Златибору радити само радним данима од 08:00 до 15:00 часова. Током новогодишњих празника зимска служба Јавно комуналног предузећа Златибор радиће целодневно како би сви путни правци у њиховој надлежности били проходни.

У плану је да Краљев трг након концерата буде очишћен до седам сати ујутру, а у циљу безбедности гостију језеро на Златибору ограђено је металном оградом, а свакодневно ће се вршити чишћење свих паркинга. Пошта неће радити 1. јануара, а 2 и 3. радиће пошта на Златибору.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.846.233 посета
Тренутно на сајту: 492 посетилац(a)