Обрадовић (Двери): Више од 35 политичких организација у Србији за бојкот избора 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Обрадовић (Двери): Више од 35 политичких организација у Србији за бојкот избора
Trenutno na sajtu: 442       |       Podeli:
17.12.2019 | 0 коментар(а)



Председник покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је да више од 35 политичких организација у Србији подржава став
Бошко Обрадовић, фото: ГЗС

Савеза за Србију (СЗС) о бојкоту избора.

Наводећи да је опозиција „у огромном проценту апсолутно јединствена у вези са бојкотом“, Обрадовић је казао да поред СЗС, такав став заступају, између осталих, и Социјалдемократска странка, Удружење Један од пет милиона, Државотворни покрет Слободана Самарџића.

„Двоуми се још неколико опозиционих странака, надам се да ће се Сергеј Трифуновић и Зоран Живковић определити за бојкот и уверити да је оно што је договорено у скупштини у вези са изборима, фарса и најобичнија превара и да никаквих поољшања изборних услова неће бити“, рекао је лидер Двери.

Коментаришући могућност да лидер Нове странке Зоран Живковић учествује на изборима, Обрадовић је рекао да би тиме постао „један од највећих адута Александра Вучића, као и свако други ко учествује на лажним и унапред нерегуларним изборима“.

„Тиме би дали легитимитет привиду који власт намеће како је све нормално а ми бојкотукјемо да би грађанима поручили да стање није нормално, да нешто мора да се дебело мења“, додао је Обрадовић.

ГЗС/ Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


obradovic izbori bojkot

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.843.267 посета
Тренутно на сајту: 443 посетилац(a)