Оснивају се здравствени центри у Пријепољу и Прибоју 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Оснивају се здравствени центри у Пријепољу и Прибоју
Trenutno na sajtu: 338       |       Podeli:
02.02.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље, Прибој - Уредбом Владе Србије о плану мреже здравствених установа, предвиђено је оснивање Здравственог центра Пријепоље

у чијем саставу ће се поред Опште болнице Пријепоље и Дома здравља Пријепоље, наћи и домови здравља Сјеница и Нова Варош.

Уредба ступа на снагу 30. јануара и предвиђа да у Златиборском управном округу постоје Здравствени центри Ужице, Прибој и Пријепоље. У оквиру Здравственог центра Ужице наћи ће се Општа болница Ужице и домови здравља у Ужицу, Чајетини, Ариљу, Бајиној Башти, Косјерићу и Пожеги. Здравствени центар Ужице ће тако располагати са 820 постељних места.

Здравствени центар ће бити основан и у Прибоју, а обухватиће Општу болницу Прибој и Дом здравља Прибој, са укупно 110 кревета, наводи портал Златиборске новине.

Здравствени центар Пријепоље располагаће са укупно 230 постеља, и то са 170 у Пријепољу и по 30 у домовима здравља Сјеница и Нова Варош.

Поред ова три здравствена центра, на подручју Златиборског округа постојаће Специјална болница за болести штитасте жлезде и болести метаболизма "Златибор" Чајетина са 72 лежаја, Завод за јавно здравље Ужице и Апотекарска установа Ужице, за град Ужице и општине: Ариље, Бајина Башта, Косјерић, Нова Варош, Пожега, Прибој, Пријепоље, Сјеница и Чајетина.

ГЗС/ еКапија




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.372.122 посета
Тренутно на сајту: 338 посетилац(a)