Ливница ФАП – а процењена на 461, депозит на продаји 92 милиона динара 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ливница ФАП – а процењена на 461, депозит на продаји 92 милиона динара
Trenutno na sajtu: 454       |       Podeli:
18.08.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Агенција за лиценцирање стечајних управника огласила је продају предузећа „ФАП ливница са надградњом” у Коловрату

код Пријепоља, и то јавним прикупљањем понуда. Најважнију имовину стечајног дужника чине пословни објекти, дугорочни финансијски пласмани, опрема и залихе, а процењена вредност овог дужника као правног лица износи 461 милион динара. Одређено је да депозит на учешће у продаји буде 92 милиона динара, а понуде ће да буду јавно отворене 20. септембра ове године у просторијама Агенције.

Стечајни управник дужан је да прихвати највишу достављену понуду, уколико је она виша него 50 одсто процењене вредности предузећа. Ако је нижа од тог износа, стечајни управник је обавезан да пре прихватања такве понуде добије саласност Одбора поверилаца.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.238.369 посета
Тренутно на сајту: 453 посетилац(a)