За инфраструктуру 160 милиона 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
За инфраструктуру 160 милиона
Trenutno na sajtu: 487       |       Podeli:
05.02.2020 | 0 коментар(а)



Ужице - До сада је половина месних заједница са територијe града Ужица приложила одлуке
Илустрација, фото: ГЗС

које су донели на Саветима ради расподеле средстава које је град за ову годину издвојио за израду путне инфраструктуре. По речима члана већа задужених за област функционисања месних заједница, Владимира Синђелића, постоји могућност да грађевинска сезона крене ове године нешто раније. Неопходно је да све месне заједнице доставе одлуке о локалној самоуправи у што краћем року.

„Ове године смо обезбедили додатна средства за удруживање за инфраструктуру, отприлике свака месна заједница је добила по нових 200 до 400 хиљада динара, што је отприлике вредност око 100 метара пута. Ове године ћемо бити још ефикаснији, не само што је изборна година, него што ћемо кренути на време и направити бољу оперативу. Прошле године смо остали дужни мештанима само две или три месне заједнице, док је претходних година било много више”, казао је за ТВ 5 члан градског већа за месне заједнице Владимир Синђелић.

Из градског буџета за ову намену је издвојено 56 милиона динара.

„Ту иде 33 одсто, једна трећина је око 85, 90 милиона, реално је за расподелу са продужецима, рачунајући на цену прошле године, око 150, 160 милиона ће бити уложено у инфраструктуру”, додао је Синђелић.

Он напомиње да је у току прошле године урађено укупно око 43 километра асфалта, како у сеоској, тако и у градској средини. Урађена је водоводна мрежа у месним заједницама Скржути, Равни, Никојевићи и Дрежник. Такође, настављена је реализација водоводне мреже у Карану и Волујцу, а ове године се планира и реализација првих прикључака.

 ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Uzice infrastruktura gradsko vece Vladimir Sindjelic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.774.491 посета
Тренутно на сајту: 487 посетилац(a)