Ивањица коначно добија савремени Спортско-рекреативни центар и базен 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ивањица коначно добија савремени Спортско-рекреативни центар и базен
Trenutno na sajtu: 431       |       Podeli:
15.04.2021 | 0 коментар(а)



Ивањица – У општини Ивањица, на Јелића пољу и површини од око шест хектара гради се
Овако изгледа нови спортско-рекреативни центар у Ивањици, Фото: РИНА

Спортско-рекреативни центар који ће у свом склопу имати и затворени базен, фудбалске и тениске терене, као и атлестску стазу. У згради Општине на јавни увид постављен је предлог овог пројекта, па ће грађани моћи да дају своје предлоге и сугестије, након чега ће бити усвојен план градње овог комплекса, преноси агенција РИНА.

„На реализацију овог пројекта се чекало деценијима. Урађена је комплетна пројектно техничка документација, а радови ће се одвијати у фазама. У првој је планирано да на горњем платоу буде изграђен паркинг за око 100 возила, терен са вештачком травом и три мултифункционлана терена за кошарку, мали фудбал и одбојку. План је да то буде завршено до краја ове године и за то је из локалног буџета опредељено 18 милиона динара“, рекао је за РИНУ, Момчило Митровић.

У другој фази планирано је да буде постављена вештачка трава, уређење атлетске стазе, терена за тенис, изградња два базена са пратећим објектима и стрељана.

„Наш циљ је да на тај начин развијамо спортски туризам у нашој општини и моћи ћемо да угостимо професионалне и аматерске селекције. Оно што би у наредном периоду могло представљати проблем јесте потпорни зид између горњег и доњег платоа где је процењена вредност само зида преко 20 милиона динара, покушавамо са министарством туризма да изнађемо средства како би се у то завршило" казао је Митровић.

Изградњом овог Спортско-рекетативног центра би8ће остварен дугогодишњи сан свих становника општине Ивањица, а крајњи рок за завршетак радова је три године.

РИНА /ГЗС

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Sportski centar Ivanica bazen rekonstrukcija sportski kompleks uredenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.496.108 посета
Тренутно на сајту: 432 посетилац(a)