Тодоровић: За Чачак без баријера 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Тодоровић: За Чачак без баријера
Trenutno na sajtu: 515       |       Podeli:
25.12.2016 | 0 коментар(а)



Чачак - Локална самоуправа је у претходном периоду учинила доста како би бројне баријере, са којима се сусрећу особе са посебним потребама, биле превазиђене,

изјавио је у интервју за Портал за особе са инвалидитетом Западне Србије (ПЗС) градоначелник Чачка Милун Тодоровић, додајући да је буџетом за наредну годину опредељено седам oдсто више средстава.

Тодоровић каже да је Чачак једини град, у овом делу Србије, који се труди да и особе са инвалидитетом имају пристојан живот.

"У овој години град је уложио око 48 милиона динара кроз разна давања. За наредну годину, буџетом је опредељено седам одсто више средстава", изјавио је он и додао да ће у првој половини наредне године средства бити уложена за постављање лифта у Установи за дневни боравак деце, младих и одраслих са сметњама у развоју "Зрачак", како би свим корисницима биле доступне и просторије на спрату.

ОПШИРНИЈЕ НА ПОРТАЛУ www.pzs.rs




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.110.326 посета
Тренутно на сајту: 516 посетилац(a)