Ски центар Торник почео са радом 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Ски центар Торник почео са радом
Trenutno na sajtu: 567       |       Podeli:
31.12.2014 | 0 коментар(а)



Златибор - Ски центар Торник на Златибору почео је јуче са радом. Функционишу све три стазе, на којима има

25 центиметара утабаног снега, а поводом отварања Скијалишта Србије омогућила су данас свим скијашима попуст од 70 одсто на полудневне и дневне ски карте.

"Захваљујући снегу и систему за вештачко оснежавање веома брзо смо припремили свих 9 километара стаза на Торнику. Свим посетиоцима су на располагању и адреналински садржаји у ски центру, боб на шинама и тјубинг стаза. Ради и шестоседна жичара и покретне траке", рекао је директор Скијалишта Србије Дејан Љевнаић.

Љевнаић је навео да су Скијалишта Србије склопила уговор са општином Чајетина, да у циљу афирмације скијања сва деца из ове општине имају бесплатно скијање на Торнику целе сезоне.

Поред Торника на Златибору ради и ски стаза на Обудовици, као и клизалиште.

"Захваљујући снегу који је пао очекујемо да ће ова зимска сезона бити успешнија него прошлогодишња.За новогодишње празнике распродати су сви аранжмани у хотелима,а собе се издају и у Чајетини и околиним местима.Од преко 25 хиљада гостију, 20 осто њих су странци из Русије, Румуније, Мађарске и бивших југословенских република", изјавио је директор Туристичке организације Златибор Арсен Ђурић.

На отварању сезоне на Торнику јуче је било око хиљаду скијаша.

Извор - Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Рекламирајте се на порталу Гласа западне Србије

Телефон: 032 347 001 | Мејл: redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.149.642 посета
Тренутно на сајту: 567 посетилац(a)