Ухапшен због злоупотребе положаја 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Ухапшен због злоупотребе положаја
Trenutno na sajtu: 312       |       Podeli:
29.03.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Припадници Министарства унутрашњих послова у Чачку, по одобрењу тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Краљеву, Посебног одељења

за сузбијање корупције, ухапсили су В.В. (1967), одговорно лице предузећа „Лидер ВВ 2011” доо Чачак, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело злоупотреба положаја одговорног лица, саопштено је из ПУ Чачак.

Сумња се да је он потписао уговор са предузећем из Шапца да његовом предузећу испоручи 240 тона вештачког ђубрива и 120 килограма препарата. Потом је тако набављену робу, како се сумња, испоручио већем броју купаца за готов новац, без евидентирања промета у пословним књигама и без измирења обавеза према добављачу.

Како би прикрио овако стечени новац, В.В. је извршио фиктивну продају предузећа једној особи из Куле и тиме учинио недоступном књиговодствену документацију о продаји робе, а дуговања пренео на купца.

На овај начин прибавио је противправну имовинску корист у износу од око девет милиона динара.

Осумњиченом је одређено задржавањe до 48 сати након чега je, уз кривичну пријаву, приведен надлежном тужиоцу.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.366.693 посета
Тренутно на сајту: 312 посетилац(a)