Усвојен програм зимског одржавања улица, тротоара, локалних путева и осталих јавних површина 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Усвојен програм зимског одржавања улица, тротоара, локалних путева и осталих јавних површина
Trenutno na sajtu: 266       |       Podeli:
02.11.2020 | 0 коментар(а)



Ужице - Чланови Градског већа усвојили су, на данашњем заседању, Програм зимског одржавања

улица, тротоара, као и локалних путева на подручју Ужица. Програмом је обухваћено преко 60 улица и преко 20 локалних путева распоређених у три групе приоритета, наводи се на сајту града. Код прве групе приоритета обавеза је да улице и путеви буду очишћени у року од 24 часа од престанка падавина, док је код друге и треће групе тај временски рок 48 сати.

Дефинисана је организација одржавања и спровођења чишћења, ангажована потребна механизација и припремљене потребне количине соли, калцијум хлорида и ризле за посипање.

Код чишћења тротоара и других јавних површина, Програм обухвата две групе приоритета са преко 40 локација. Ове године, у Програму се налази и чишћење и посипање степеништа која су налазе око школа.

Чишћење делова тротоара испред пословних објеката и стамбених простора, обавеза је власника тих простора који су дужни да се старају о њима.

Утврђени су предлози одлука о давању сагласности на измену годишњег програма пословања „Стана“ и о расподели добити из претходних година коју је остварила „Нискоградња“.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice gradsko vece odrzavanje putevi zima

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.792.564 посета
Тренутно на сајту: 267 посетилац(a)