Пси луталице напали и изуједали човека у Пријепољу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Пси луталице напали и изуједали човека у Пријепољу
Trenutno na sajtu: 853       |       Podeli:
20.01.2021 | 0 коментар(а)



Пријeпоље – Пси луатлице напали су старијег човека, судију у пензији, док је шетао парком у Пријепољу.

Том приликом задобио је неколико уједа, а у помоћ му је притекла само једна пролазница, преноси агенција РИНА.


„Напала су га два улична пса, човек је пао на земљу и почели су да га уједеју, био је крвав. Неколико суграђана је немо посматраоло цео овај инцидент, ја сам притрчала да помогнем. Једном руком сам држала свог пса од 70 кг на повоцу док другом руком терам два пса која нападају човека, и помажем му некако да стане на ноге. Осим ове страшне ситуације где су грађанина напали пси луатлице, додатно сам била затачена што нико од других пролазника није притрчао у помоћ беспомоћном човеку“, рекла је за РИНУ, Младена Брајовић.


Иначе, у општини Пријепоље већ дуго је присутан проблем са псима луталицама који је екслалирао у октобру прошле године кад је дечак бежећи од паса, пао са бицикла и подлетео под аутомобил.


У новембру прошле године спроведна је акција у којој је ухваћено 10 паса луталица, а који су угрожавали безбедност грађана. Потписаан је и меморандум, између три општине Нова Варош, Прибој и Пријепоље за израду азила. Међутим, проблем је још увеј итекако присутан у сва три места на југозападу Србије.


РИНА (ГЗС)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


psi lutalice prijepolje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.018.187 посета
Тренутно на сајту: 854 посетилац(a)