Енглези рачунали: Чачанину Лазару Марковићу од Ливерпула 9,75 милиона фунти! 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Енглези рачунали: Чачанину Лазару Марковићу од Ливерпула 9,75 милиона фунти!
Trenutno na sajtu: 397       |       Podeli:
16.07.2020 | 0 коментар(а)



Чачанин Лазар Марковић је, како пише „Ливерпул ехо”, у периоду 2014-2019. за Редсе одиграо 34 утакмице и,

на име плата, зарадио 9,75 милиона фунти!

Односно, како су израчунали прецизни Енглези: 332 хиљаде по мечу! Шампион Европе пазарио је Србина 2014. из Бенфике - за 20 милиона фунти.

По тврдњи са Острва, 50 одсто отишло је великану из Лисабона, исто толико инвестиционом фонду, како га „крстише”, супер агента Пинија Захавија.

Очекивало се да брзоноги фудбалер и, без сумње, тад једно од најперспективнијих крила у Европи надокнади одлазак Луиса Суареза у Барселону, али... Брендану Роџерсу, наставља „Ливерпул ехо”, није се посрећило: Марковићево име представља синоним за почетак краја ере ирског стручњака на „Енфилду”.

Лазар, наиме, није одиграо ниједну утакмицу под командом Јиргена Клопа, највише је догурао до клупе - у Лига купу против Лестера, 2017?!

Олакшавајућа околност за Ливерпул: део зараде платили су клубови у којима је Чачанин био на позајмици: Хал, Спортинг, Фенербахче и Андерлехт.

На крају чланка с насловом „Лазар Марковић коштао је Ливерпул много више од 20 милиона фунти и научио је ФСГ (компанија власник енглеског великана) вредну лекцију” констатују: чињеница да га је пре истека уговора купио Фулам уштедела је Редсима додатни милион.

ГЗС/спортски журнал




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lazar markovic cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.118.170 посета
Тренутно на сајту: 397 посетилац(a)