Јањушевић: Кукање у празној сали због закона који су сами донели 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Јањушевић: Кукање у празној сали због закона који су сами донели
Trenutno na sajtu: 337       |       Podeli:
12.12.2019 | 0 коментар(а)



Посланик и члан Извршног одбора СНС Крсто Јањушевић у свом излагању у Народној скупштини, изјавио је данас да је од 2000. године па до 2008.



 

изборни закон појединим политичарима био, како је навео, хваљен и европски, али да се то временом променило.

„Већ од 2012. па до Београдских избора који су одржани 2018. године, а пре тога убедљива победа на председничким изборима Александра Вучића, направили су то да има проблема са изборним законима. Ко су људи који нису задовољни изборним условима и који су кукали пред европским парламентарцима у празној сали, тачније требали су у пуној, али су кукали пред празним столицама”, навео је Јањушевић додајући да мора још једном да каже ко су ти људи, иако се то злоупотребљава и скреће са теме, јер је то, како је рекао, озбиљна ствар.

„Није задовољан Драган Ђилас и штета је што пред оних пет - шест парламентараца, ја не знам колико их је било, можда је био неко из обезбеђења, али ето, требао је показати своју имовинску карту. То је први документ који је он требао да покаже док је кукао на изборне услове у Србији, како сам зарадио 619 милиона евра док сам био на власти у Србији са грбаче народа ове земље? Могао је и Зеленовић да покаже признање његовог сарадника о куповини гласова у Шапцу, постоји и тај документ. Могли су да покажу и неке њихове и ставове њиховог коалиционог партнера и јуришника Бошка Обрадовића да ће мигрантима када победе населити куће чланова Српске напредне странке. Овде је тешки фашизам присутан, који су они требали да презентују европским парламентарцима као и то шта они мисле о мигрантима”, изјавио је Јањушевић.

 

Глас западне Србије

Цело излагање можете погледати на следећем линку.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.521.437 посета
Тренутно на сајту: 337 посетилац(a)