Десни блок на изборима, кандидат за председника Бошко Обрадовић 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Десни блок на изборима, кандидат за председника Бошко Обрадовић
Trenutno na sajtu: 408       |       Podeli:
02.12.2021 | 0 коментар(а)



Представници осам организација десног политичког спектра потписали су данас у Београду споразум о заједничком изласку на изборе 3. априла наредне године,
Десни блок на изборима, кандидат за председника Бошко Обрадовић, фото: ГЗС

по коме ће заједнички председнички кандидат бити лидер Двери Бошко Обрадовић. 

Споразум о сарадњи и формирању тзв. патриотског блока под слоганом - "Нови људи за промену система", потписали су Двери, Српска монархистичка странка Српска слога, Државотворни покрет Србије, Усправна Србија, Нова снага Србије, Пиротска нова снага, Глас народа и организација "Сви против Рио Тинта".

Обрадовић је рекао да је окупљање организација које су потписале споразум неће довести до расипања скоро 20 одсто "патриотских гласова", јер, тврди, грађани сада имају трећу опозициону колону која ће наступити на изборима.

Подршку за трећи блок Обрадовић види међу грађанима који су бојкотовали прошлогодишње изборе, онима који су учествовали на њима, али и, како каже, међу разочараним бирачима власти.

Обрадовић је истакао да у патриотски блок улазе људи који су нови и некомпромитовани, или су обављањем јавних функција оставили пример иза себе.

Он је навео да су остали циљеви старе политичке агенде, која је, додаје, антиглобалистичка и слободарска и тиче се борбе против уласка наше земље у НАТО, ЕУ, против ковид пропусница, обавезне вакцинације, улазака илегалних миграната на територију Србије и против независности Косова и Метохије.

Потписани споразум предвиђа осам принципа, који укључују одговорност носилаца јавних власти који су прекршили закон, борбу против криминала и корупције, слободу медија, правосуђа, избора, заштиту породице и породичних вредности, домаћих економских интереса, децентрализацију, очување животне средине и подршку СПЦ и другим верским заједницама на очувању традиционалних вредности.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Obradovic izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.256.609 посета
Тренутно на сајту: 409 посетилац(a)