Позив за достављање предлога за јунску награду 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Позив за достављање предлога за јунску награду
Trenutno na sajtu: 379       |       Podeli:
14.05.2021 | 0 коментар(а)



Ивањица - Савез за кадровска, административна и мандатна питања Општине Ивањица позива сва правна и физичка

лица да поднесу писмене предлоге за Јунску награду која се додељује поводом Дана општине у виду: повеље, плакете,похвале и награде као посебан вид јавног признања за постигнуте резултате и достигнућа у свим областима стваралаштва од значаја за унапређење, развој и афирмацију општине Ивањица.

Награде се могу додељивати установама, предузећима, месним заједницама, органима и појединим грађанима.

На основу Одлуке о установљењу јавног признања – звања „Почасни грађанин општине Ивањица“ („Сл.лист општине Ивањица“бр.7/2013), Савет за кадровска, административна и мандатна питања Скупштине општине Ивањица објављује П О З И В за достављање предлога за јавно признање „Почасни грађанин општине Ивањица“ које се додељује за изузетан и вишегодишњи допринос: у развоју општине из различитих области; у афирмацији општине у земљи и иностранству; у пружању хуманитарне помоћи и донација; унапређењу и развоју локалне самоуправе.

Предлоге са образложењем доставити на адресу: Скупштина Општина Ивањица, Венијамина Маринковића бр.1 са назнаком Савету за кадровска, администратвина и мандатна питања. Рок за доставу предлога је 05. јун 2021. године до 12 часова.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


junska nagrada ivanjica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.918.224 посета
Тренутно на сајту: 380 посетилац(a)