„Премиер групација” донирала чачанској Општој болници клима уређаје 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
„Премиер групација” донирала чачанској Општој болници клима уређаје
Trenutno na sajtu: 458       |       Podeli:
19.05.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Општој болници у Чачку, „Премиер групација”, такође из Чачка, донирала је клима уредјаје,
Фото: ГЗС

намењене за одељење радиологије.

”Ова донација болници доста значи, јер климатизовање услова значи наши пацијентима, а и самој апаратури, јер сваки апарат захтева климатизоване услове на нашим радним местима. Ковид нам је донео доста оштећења и самим тим су нам потребне ваше донације и овако лепи гестови. Радиологија је једно од најфреквентнијих одељења. У време ковида, радили смо за преподне до 160 пацијената дневно, што захтева посебне услове у раду, како због зрачења тако и због других ствари које сами апарати на којима ми радимо захтевају”, рекао је Жељко Ласица, главни техничар радиологије.

Ово није прва донаторска акција коју је спровела „Премиер групација”.

„`Премиер групација` је друштвено одговорна компанија која активно ради на повезивању са локалним заједницама кроз разне донације. Ова донација није ни прва ни последња и тиме желимо да се захвалимо нашим суграђанима на поверењу које нам свакодневно указују. Такође, позивамо и остале компаније да нам се придруже и да нашој болници која еј стоички поднела пандемију у претходне две године, поклонимо климе које ће им рад на фреквентним одељењима учинити пријатнијим”, каже Катарина Радосављевић, п.р. Премиер групације.

Како би и пацијентима олакшали боравак у болничким просторијама, одлучили су да донирају клима уредјаје.

„С обзиром да неки апарати у болници изискују одређену температуру, одлучили смо се за климе, јер су можда најнужније за свакодневно функционисање, а пацијентима, нашим суграђанима, који на жалост морају да бораве у болници, тај боравак учинимо пријатнијим”, додала је Катарина Радосављевић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK OPSTA BOLNICA PREMIER DONACIJA KLIMA UREDJAJI TAXI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.442.084 посета
Тренутно на сајту: 456 посетилац(a)