Без насиља у политици, кампања да буде фер 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Без насиља у политици, кампања да буде фер
Trenutno na sajtu: 320       |       Podeli:
16.05.2020 | 0 коментар(а)



Чланица Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је данас да је важно да предстојећа изборна кампања буде у фер и
Потпредседница владе и министарка грађевине Зорана Михајловић, Фото: ГЗС

демократској атмосфери и да се уклони свака врста насиља из политике.

"Председник Србије је већ упутио такав позив, важно је да уклонимо сваку врсту насиља, јер ми и нисмо такав народ. Потребан је отклон од сваке врсте насиља, а све друго је дозвољено, и да се препиремо око програма и да објашњавамо шта смо урадили или нисмо, а грађани ће заокружити ону листу у коју имају поверења и за коју верују да би одговорно водила Србију", рекла је Михајловић за ТВ Прва.

Она је додала да очекује да СНС води кампању исто онако како је водила и државу у време кризе, а то је, како је навела, одговорно и водећи рачуна о здрављу грађана, наводи се у саопштењу Министарства грађевине, саобраћаја и инфраструктуре.

"Понашаћемо се у складу са препорукама струке, у складу с тим шта они кажу да може и под којим условима. Верујем да као највећа странка не само у Србији, већ и шире на овим просторима морамо да покажемо и највећу одговорност", рекла је Михајловић.

Она је нагласила да Српска напредна странка има свој програм и да жели да изађе на изборе, да прикаже своје резултате и да покуша да добије што веће поверење грађана.

"Међутим, имате и партије које не желе на изборе, већ покушавају насиљем да остваре своје циљеве, па смо имали и моторне тестере у РТС-у, и покушаје упада у Председништво Србије, а недавно и напад Бошка Обрадовића на народног посланика који је изабран вољом грађана", рекла је Михајловић.

Она је оценила да је СНС у претходном периоду показала да је спремна и способна да изађе на крај са свим проблемима и истакла да је Србија 2012. била земља пред банкротом, а да је у међувремену спровела мере којима је стабилизовала јавне финансије, прошла кроз катастрофалне поплаве 2014. године и да је сада одговорно реаговала и у последњој кризи изазваној пандемијом корона вируса.

"По томе се види колико сте одговорни и способни и да ли водите рачуна о интересу грађана”, рекла је Михајловић.

Михајловић је нагласила да СНС пред грађане излази и са оствареним резултатима, међу којима су и они остварени у области инфраструктуре.

"Завршили смо коридоре на које се чекало 30 или 40 година, ускоро ће почети да се гради и хиљадити километар ауто-пута у Србији, што такође пре нисмо могли ни да замислимо. Да не говоримо о сигурности коју на дуги рок доноси стабилан буџет", навела је она.

Упитана за пријављивање за 100 евра државне помоћи грађана, Михајловићева је рекла да се људи који раде у Министарству нису пријављивали за остваривање овог права, јер сматрају да постоје други грађани којима је тај новац неопходнији.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.371.533 посета
Тренутно на сајту: 320 посетилац(a)