Представници ФК „Борац 1926” и ФК „Бип- а” потписали уговор о сарадњи 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Представници ФК „Борац 1926” и ФК „Бип- а” потписали уговор о сарадњи
Trenutno na sajtu: 361       |       Podeli:
13.07.2021 | 0 коментар(а)



У понедељак, 11. јула, у просторијама СЦ „Младост" представници ФК „Борац 1926” и ФК „Бип- а”

потписали су уговор о пословно - техничкој сарадњи.

Уговором је пре свега предвиђена размена фудбалера и тренера. То значи да ће у будућем периоду фудбалери ФК „Борац 1926” одлазити на позајмицу у ФК „Бип”, како би добијали минуте на терену, и тиме уједно својим квалитетом резултатски помогли ФК „Бип”. Такође, тренери из ФК „Борац 1926” одлазити у ФК „Бип” на усавршавање.

Борчев директор Омладинске школе је изразио велико задовољство због озваничене сарадње два клуба.

- Изузетно ми је драго што смо потписали уговор о пословној - техничкој сарадњи са ФК Бип, са којим ћемо сарађивати на нивоу омладинске школе. ФК Борац 1926 је велики клуб и потребне су јој филијале широм Западне Србије, и надам се да ћемо у неком догледном времену када се стекну финансијски услови моћи и тај пројекат да реализујемо. ФК Бип је препознатљив клуб у раду са млађим категоријама и лоциран је веома близу нашег стадиона. Имају изузетно амбициозно руководство које може да буде дугорочан стратешки партнер ФК Борац 1926. Изузетно ми је задовољство што поред мене седи легенда чачанског фудбала Милован Ћирковић координатор омладинске школе ФК Бип од кога ће млади и талентовани играчи, а такође и наши тренери научити много - рекао је Нешко Миловановић.

Позитивне импресије и оптимстичан поглед на ову сарадњу дели и Ненад Станковић.

- Као великом Борчевцу и председнику ФК Бип изузетно ми је драго што сарадња са ФК Борац 1926 подижемо у обостраном интересу на виши ниво, као и што подржавамо напоре тренутног руководства ФК Борац 1926 да стабилизује омладинску школу. Ово је и наш допринос стварању великог Борца. Приоритет сарадње биће млађе категорије и улазак свих млађих категорија у највише рангове. На тај начин би и срадња са ФК Борац 1926 била на највишем могућем нивоу јер би квалитет рада био висок и играчи који би долазили из ФК Борац 1926 имлали би најбоље услове за тренинг, рад, развој, касније и повратак у клуб. Морамо улагати у младе спортисте и омогућавати им да напредују како у животу, тако и у фудбалским каријерама а приоритет мора бити борба и наступ за први тим ФК Борац 1926.

О добробити сарадње и улагања у младе спортисте сведочи и легенда чачанског фудбала Милован Ћирковић.

- Велика одговорност и част је бити део овог пројекта. Свако ко почне да се бави фудбалом у овом граду на било који начин, треба да жели да једног дана буде у сениорској екипи ФК Борац 1926. Задовољан сам што сам део ове приче. Препознао сам у овој групи људи праве вредности и сигуран сам да чачански фудбал можемо вратити на место коме припада. Циљеви су јасни, приоритети се знају, надам се да су деца вољна да раде и тренирају и жељни да једног дана буду првотимци ФК Борца 1926.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.782.502 посета
Тренутно на сајту: 362 посетилац(a)