Стаматовић: Нисам очекивао толико напада из Савеза за Србију, тражили су да предам Златибор 



 
Стаматовић: Нисам очекивао толико напада из Савеза за Србију, тражили су да предам Златибор
Trenutno na sajtu: 532       |       Podeli:
19.01.2021 | 0 коментар(а)



Чајетина - Лидер Здраве Србије и председник општине Чајетина Милан Стаматовић изјавио
Председник општине Чајетина Милан Стаматовић, фото: ГЗС

је да након отварања гондоле на Златибору није очекивао толико удара од колега из некадашњег Савеза за Србију, јер није он напустио њих него су, како каже, они отерали нас од себе својим неразумевањем за проблеме грађана у провинцији.

Стаматовић је у интервјуу за данашњи Курир рекао да су га удари колега из Београда, што је прву вожњу гондолом на Златибору уступио председнику Србије Александру Вучићу, изненадили и освестили и додаје да ће његова странка остати опозиција сваком неразуму, деградацији, неслободи, распродаји.

Како је рекао, опозиционим вођама у Београду замера то што пре прошлогодишњих избора нису подржали идеју да се раздвоје велики од малих локалних избора, јер се на малим кандидује познат кандидат који се бави стварима битним за "малог човека".

"Уместо да нас подрже, моје колеге су тражиле од мене да бојкотујемо изборе, на којима смо били уверени да ћемо победити. Па, нисам баш толики мазохиста. А колико сам био у праву показао је изборни резултат - ми смо на Златибору освојили три пута више гласова од напредњака", рекао је Стаматовић.

Упитан који су његови услови за сарадњу са СНС-ом, Стаматовић каже да су на српску Нову Годину Вучић и он пружили један другом руку и први пут искрено разговарали.

"Надам се да то неће бити ни последњи пут, јер све што је добро за Србију имаће нашу подршку, а супротставићемо се свему што иде на штету наше земље", рекао је Стаматовић.

 

Танјуг / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cajetina zlatibor milan stamatovic izbori savez za srbiju

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.297.446 посета
Тренутно на сајту: 532 посетилац(a)