Адис Мицановић у болници! 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Адис Мицановић у болници!
Trenutno na sajtu: 534       |       Podeli:
16.05.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Адис Мицановић који већ данима штрајкује глађу испред зграде општине у Пријепољу,

јутрос је пронађен у бесвесном стању и пребачен колима Хитне помоћи у локалну здравстевну установу. Према речима Зорана Дробњака, директора Опште болнице у Пријепољу, Мицановић је примљен на одељење интезивне неге и није животно угрожен.

"Тренутно стање је стабилно. На ово одељење примљен је због целе димензије овог случаја и предострожности и биће задржан ради даљих анализа”, изјавио је Дробњак.

Случај Адиса Мицановића јуче је био тема и на заседању националног парламента, кад је посланик из редова СДПС- а, Муамер Бучевац покренуо то питање.

Након дискусије у Скупштини Србије, Адис Мицановић  разговаро је са председником општине Драгољубом Зиндовићем и чланом општинског већа, Небојишом Жунићем, међутим договор око престанка штрајка ипак није постигнут, па је Мицановић наставио са штрајком и до јутарњих сати кад му је и позлило.

Одбајкашки тренер са штрајком глађу почео је пре тачно девет дана јер је незадовољан радом стручне комисије за расподелу средстава за годишње програме у области спорта.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.171.082 посета
Тренутно на сајту: 535 посетилац(a)