Завршена ревитализација магистрале кроз Прибој 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Завршена ревитализација магистрале кроз Прибој
Trenutno na sajtu: 420       |       Podeli:
23.06.2022 | 0 коментар(а)



Прибој - С обзиром на велику фреквенцију саобраћаја, а и на чињеницу да последњих деценија

овај део пута није обнављан, потреба је била евидентна, а ревитализација комплетног коловоза - неопходна.

Тако је кроз ове радове обухваћено 6000 квадрата магистралног пута кроз градско подручје, ширине чак осам метара, дебљина асфалтне подлоге је пет центиметара, за шта је утрошено око 750 тона асфалтне масе, наводи се на сајту општине Прибој.

Вредност радова је 7.531.000,00 динара, инвеститор су ЈП „Путеви Србије” а посао су квалитетно и брзо одрадили „Путеви” Ужице. Све је урађено за само пар дана, од 15. до 18. јуна и није било потпуног обустављања саобраћаја.

Подсетимо, за последње три године магистрални пут Прибој - Бистрица, кроз градско подручје, готово у целости је ревитализован.

Пре две године, асфалтом су пресвучене деонице магистрале на прилазима граду и са једне и са друге стране Прибоја, у дужини од око 1300 метара.

Прошле године у априлу, асфалтирана је и деоница магистрале кроз Пољице у дужини од 1264 метра.

Заменом дела водовода на Глишиној води, новембра 2020.године, новим асфалтним слојем пресвучена је деоница од 247 метара, што је са асфалтирањем ових дана, укупно нешто преко 3,5 километра новог асфалтног коловоза на магистрали кроз град Прибој.

Магистрала кроз Прибој сада је много функционалнија и безбеднија за све учеснике у саобраћају, али је и лепша и делује сређеније, што доприноси комплетном, повољном утиску о самом граду, поготову за туристе или путнике који у транзиту пролазе кроз Прибој.

Ускоро се очекује и потпуна реконструкција пута Прибој - Бистрица, у дужини од 19 километара, а тренутно се ради техничка документација.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj revitalizacija magistrala

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.487.595 посета
Тренутно на сајту: 420 посетилац(a)