Са Јеленом Томашевић дочекана Нова 2018. на Краљевом тргу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Са Јеленом Томашевић дочекана Нова 2018. на Краљевом тргу
Trenutno na sajtu: 328       |       Podeli:
01.01.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина/Златибор - У најлуђој ноћи, ноћи испраћаја старе 2017. и дочека Нове 2018. године ТО „Златибор“

и општина Чајетина приредиле су за посетиоце и становнике планине још један концерт за памћење, чиме се потврдило и оправдало зашто је Златибор најпосећенији туристички центар у Србији.

Сам дочек Нове године, односно новогодишњи програм започео је још око 18:00 часова новогодишњом представом „Овца Рози у возу се вози“ за најмлађе госте Златибора, када је малишанима по завршетку представе Деда Мраз поделио пригодне поклоне и слаткише.

Главни део новогодишње вечери био је величанствени концерт Јелене Томашевић на препуном „Краљевом тргу“ са почетком у 22:00 часа коме је предходио наступ групе „Џубокси“ од око 20 часова. „Џубокси“ су покренули атмосферу у правом смеру и најавили луду ноћ својим репертоаром  фолк&ролл-а, док је све то својим изласком на сцену увеличала Јелена Томашевић-Босиљчић која је у не тако хладној златиборској ноћи, повела својим гласом и енергијом преко 25 000 присутних на Краљевом тргу у Нову 2018. Низали су се хитови: „Кошава“, „Радио свира за нас“, „Живот у коферима“, „Име моје“, „Да ми је да ми се врати“, „Океани“  и многе, многе друге, као што су „Младићу мој“, „Данас сам луда“, „Музика на струју“, „Даире“, док је публика у глас пратила диву српске музике и сваку песму испраћала великим аплаузима и врисцима.

Након одбројавања последњих минута у старој 2017. Јелена је на око пола сата уступила бину  трубачима Марка Глигоријевића, а величанствени ватромет је обасјао читаву планину.

Фото: ТО Златибор

У пратњи трубача Јелена и супруг Иван играли су са публиком међу којом се на пар места развило коло, а потом је у првом часу Нове 2018.  уследио наставак концерта, када је Јелена одпевала још пар песама међу којима и „Еј драги драги Божурове сади“ и „Врањанку“.

Поред дочека на отвореном, око 20000 гостију Нову годину је дочекало у златиборским хотелима, ресторанима и кафићима, док ће се за репризу Дочека 2018. 01. јануара побринути „Лексинтон бенд“.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.262.518 посета
Тренутно на сајту: 329 посетилац(a)