Пријепоље, Прибој и Нова Варош нису определили средства за обележавање новогодишњих празника 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Пријепоље, Прибој и Нова Варош нису определили средства за обележавање новогодишњих празника
Trenutno na sajtu: 566       |       Podeli:
12.12.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље / Прибој / Нова Варош – Због изузетно тешке епидемиолошке ситуације, ове године

неће бити организован дочек Нове године на градским трговима. Ипак, како би се у животе грађана унело бар мало празничног духа, општине Прибој, Пријепоље и Нова Варош су одлучиле да наставе традицију украшавања градских улица.

С обзиром да је сада здравље најпрече, руководство ове три општине је одлучило да не издваја додатни новац за набавку декорације, већ да се искористе украси из претходних година.

У четвртак се почело са постављањем новогодишњих украса и накита у централним градским улицама Пријепоља. Планирано је да се декорише Подварош и остали делови најужег градског језгра улице Санџачких бригада, Нијазије Мусабеговића и Валтерова.

„Општина Пријепоље нема новац за организован дочек Нове године. Град цемо окитити старим украсима и нећемо издвајати додатна средства за декорацију. Због погоршане епидемиолошке ситуације, здравље је тренутно најпрече”, истакао је заменик председника општине Пријепоље Есад Хоџић.

С тим у вези Хоџић је апеловао на све грађане општине Пријепоље да се понашају одговорно и да предстојећи празници не буду повод за масовна окупљања и прославе, јер како је казао, само тако сви заједно могу превазићи ову тешку епидемиолошку ситуацију.

Исте одлуке су донеле и општине Прибој и Нова Варош. Већ постојећа расвета у Прибоју обновљена је прошле године када је из општинског буџета за те намене издвојено око милион динара. Почетком децембра, новогодишња расвета је постављена на Фаповом и новом бетонском мосту у Прибоју и у главној улици као и на неким локацијама у старом делу града.

 

ПП Медиа / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje priboj nova varos ukrasi sredstva nova godina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.143.828 посета
Тренутно на сајту: 566 посетилац(a)