Почели радови завршне фазе изградње Спортске хале у Крчагову 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Почели радови завршне фазе изградње Спортске хале у Крчагову
Trenutno na sajtu: 725       |       Podeli:
08.10.2019 | 0 коментар(а)



Ужице - Настављени су радови на уређењу спортске хале у Крчагову и њихов завршетак

планиран је за септембар 2020. године када би у Хали требали да буду примљени први спортисти, наводи се на сајту града.

Укупна вредност ове завршне фазе изградње хале је 822.000 евра, од чега је 602.000 обезбедило Министарство омладине и спорта, а 220.000 евра Град Ужице. Са овим, и са средствима до сада уложеним у објекат, спортска хала у Крчагову коштаће 1,3 милиона евра.

Градоначелник Тихомир Петковић је нагласио да је значај овог објекта изузетно велики за ужички спорт јер ће његовом, као и изградњом сале у Севојну, клубови и спортисти имати довољно простора за редовно одржавање тренинга и такмичења.

„Наишли смо на разумевање Министарства омладине и спорта које је халу у Крчагову уврстило у свој план изградње 25 спортских објеката у Србији, те смо тако од Републике добили 602.000 евра које ћемо употребити за унутрашње радове, завршетак хале и партерно уређење. Са новцем из градског буџета урадићемо водоводне прикључке, струју, изградњу гасне станице, део партерног уређења и набавићемо опрему.“

Петковић је додао да ће Хала бити комплетно опремљена за све врсте спортова, за кошарку, одбојку, рукомет, мали фудбал и тиме Ужице по први пут решава проблем термина за тренинге за све спортске клубове на територији града.

У склопу партерног уређења биће урађен и паркинг који ће моћи да прими око 50 возила, а који ће имати и два места предвиђена за аутобусе.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice hala sport izgradnja radovi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.038.678 посета
Тренутно на сајту: 725 посетилац(a)