Људина од тренера - Владан Милојевић одушевио тужног малишана из Чачка 



 
Људина од тренера - Владан Милојевић одушевио тужног малишана из Чачка
Trenutno na sajtu: 620       |       Podeli:
04.12.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић је одличан тренер, то говоре резултати које је правио у каријери, а поготово ове сезоне, али

је и велики човек. То је потврдио невероватним гестом.

Сећате се малог дечака из Чачка, Стефана Стеванића (11), који је имао велику жељу да са оцем Радетом у родном граду погледа Звездин меч.

Нажалост, она му се није остварила, јер му је отац изненада преминуо. Дечак је био неутешан, јер је могао само да се ослони само на мајку. Тугу нико није могао да му одагна, а црвено-бели су је приликом гостовања на Градском стадиону средином новембра бар мало ублажили и испунили су му велику жељу.

Мали Стефан је имао прилику да упозна играче вољеног клуба и тренера Владана Милојевића који му је уручио дрес са бројем 10 и његовим именом.

Управо је Милојевића баш дирнула ова прича и није остао имун... Зато ће 11-годишњи Чачанин бити специјални гост Звездиног тренера и то, ни мање ни више, него на утакмици са Келном у четвртак (21.05).

Утакмици деценије како су је означили на "Маракани", јер црвено-бели имају историјску шансу да обезбеде европско пролеће и изборе пласман у нокаут фазу Лиге Европе.

Иако је пред Милојевићем и његовим пуленима један такав меч, он је нашао времена и да учини овај сјајан гест, који говори много више од свих резултата и успеха.

(Небојша Тодоровић)

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.155.468 посета
Тренутно на сајту: 620 посетилац(a)