Велика посећеност штанда Златибор другог дана сајма 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Велика посећеност штанда Златибор другог дана сајма
Trenutno na sajtu: 454       |       Podeli:
24.02.2018 | 0 коментар(а)



Други сајамски дан на штанду Златибора протиче у сјајној радној атмосфери. Централни догађај другог сајамског дана било је коктел дружење

које је организовала ТО Златибор уз помоћ Удружења сомелијера златиборског округа. На штанду Златибора чланови Удружења сомелијера припремали су необичне коктеле. Главни састојци коктела су специјалитети златиборског краја, а веште руке коктел мајстора показале су да традиционални производи са "златне планине" могу да буду и укусни гастрономски специјалитети али и састојци коктела несвакидашњег укуса.

Највише пажње знатижељних посетиоца сајма привукао је коктел чији су састојци ракија од дуње, златиборски неслани кајмак, сурутка и сируп од босиока. Иако на први поглед чудна комбинација, коктел је код радозналих посетиоца који су га дегустирали изазвао веома позитивне реакције. Други коктел специјалитет био је коктел од ракије шљивовице ароматизоване бибером, сирупа од матичњака и лаванде, газирани чај од камилице и домаћи битер од зачинског биља. Према речима сомелијера сви састојци убрани су на ливадама Златибора и поред ужитка приликом конзумирања имају и лековита својства.
Несвакидашњи коктели били су веома интересантни не само посетиоцима сајма већ и медијима, који су се на штанду Златибора окупили у великом броју.

Сајам туризма траје још два дана, 24. и 25. фебруара. Туристичка организација Златибор позива све посетиоце сајма да посете и Златибор у хали 4, у оквиру штанда регије Западна Србија.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.290.915 посета
Тренутно на сајту: 454 посетилац(a)