Данас хладно са снегом, до пет степени, и наредних дана падавине 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Данас хладно са снегом, до пет степени, и наредних дана падавине
Trenutno na sajtu: 577       |       Podeli:
07.12.2021 | 0 коментар(а)



У Србији ће данас бити облачно и хладно, у већем делу земље кишовито или са снегом уз стварање мањег снежног покривача.

На северозападу ће бити суво, а после подне и у осталим крајевима делимично разведравање. Дуваће слаб и умерен, у источној Србији повремено јак, северозападни ветар. Најнижа температура од минус један до три, а највиша од два до пет степени.
Наредних дана претежно облачно, местимично с кишом, у брдско-планинским пределима са снегом.

Среда

Хладно, ујутро облачно са слабим мразом, у току дана претежно сунчано, ноћу поново наоблачење. Ветар слаб и умерен, ујутро и пре подне западни и северозападни, после подне југоисточни, у току ноћи у појачању. Најнижа температура од -3 до 0, највиша од 3 до 7 степени.

Четвртак

Облачно с кишом, у вишим планинским пределима са снегом. Ветар слаб и умерен, у јужном Банату јак, повремено олујни, југоисточни. Најнижа температура од -3 до 1, највиша од 5 до 10 степени.

Петак

Претежно облачно, на југу и истоку местимично киша, у планинским пределима снег. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 0 до 4, највиша од 4 до 9 степени.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.150.232 посета
Тренутно на сајту: 577 посетилац(a)