Гвозден Николић одбио кандидатуру за Децембарску награду: „Поледици, Марковићу и Дамљановићу не бих узео орах из руке” 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Гвозден Николић одбио кандидатуру за Децембарску награду: „Поледици, Марковићу и Дамљановићу не бих узео орах из руке”
Trenutno na sajtu: 594       |       Podeli:
08.11.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Они којима ништа није свето, који годинама брукају наш град и све што вреди у њему провлаче кроз блато, а мислим на

Жељка ДамљановићаСтојана Марковића и Мирка Поледицу, не бих узео орах из руке а камо ли награду. То је у допису Комисији за доделу признања поводом дана града Чачка навео Гвозден Николић, власник Гласа западне Србије, молећи Комисију да не узима у разматрање његову номинацију за коју каже да је стигла из „Емена, холандске јазбине Жељка Дамљановића.”

У Николићевом допису наводи се и: .
„Та награда је нешто што се поштује, нешто што у свести сваког Чачанина изазива поштовање. Али дрипци и насилници из којејкаквих ,,вибер група“ што две године кидишу на Чачане који се не слажу са олошким и шпекулантским понашањем, стигли су да уваљају у блато и једну такву светињу. Бројни признати Чачани понели су то признање и сигуран сам да се сада нелагодно осећају. Себи за право да деле и номинују најчаснију награду узели су један Жељко Дамљановић, страни држављанин познат Чачанима по слању мртвачког ковчега на кућни праг родитељима девојке која га је одбила, а његов велики пријатељ и сарадник из насилничке вибер групе Мирко Поледица је напао првог човека града Милуна Тодоровића са намером да дискредитује и награду и градоначелника.

Наравно, све то је први сазнао Стојан Марковић, лик са чијим милионским дугом и судском пресудом о томе, је сахрањен један од познатих Чачана Андрија Бајић. Питам се да ли су ти људи нормални? Питам се ко их плаћа да већ две године покушавају да у свој брлог увуку све часне људе који им стану на пут. Знам да им нисам ја проблем већ мој Глас западне Србије који их је спречио много пута када су хтели да нанесу зло људима. Тако ће и остати. Мени је награда милионска публика која нам верује, која зна ко је Глас западне Србије и ко је и какав Гвозден Николић. Једног дана када се буду збирали њихови резултати а награде делиле за лоша дела, знам да ће бити далеко испред свих.”

Поштујем само признања моје државе, мог народа и мојих суграђана, наводи се на крају образложења достављеног Комисији за награде. 

Иначе, Жељко Дамјановић држављанин Холандије и Мирко Поледица са пребивалиштем у Београду доставили су Комисији за награде предлог да се признање поводом Дана града уручи градоначелнику Милуну Тодоровићу и Гвоздену Николићу власнику Гласа западне Србије.  

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gvozden nikolic stojan markovic zeljko damjanovic mirko poledica cacak nagrada

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.962.341 посета
Тренутно на сајту: 594 посетилац(a)