Ужице било домаћин такмичења у спортском риболову 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ужице било домаћин такмичења у спортском риболову
Trenutno na sajtu: 559       |       Podeli:
15.05.2018 | 0 коментар(а)



Ужице - Протеклог викенда у Ужицу је организовано традиционално такмичење у спортском риболову

у дисциплини мушичарење. Куп јадранско-подунавских земаља је такмичење које се одвија једном годишње и до сада је одржано осам купова, а ово је први у Србији, наводи се на сајту града Ужица.
Овим поводом Ужичани су угостили 63 такмичара из 12 земаља, а поред учесника из бивших југословенских република, учествовали су и такмичари из Словачке, Мађарске и Бугарске.

Такмичење је почело свечаним дефилеом учесника од Градског трга до Градске куће а потом и програмом свечаног отварања на коме су учествовали хор предшколске групе вртића Полетарац и КУД Завичај, а такмичарима су пожелели добродошлицу и заменик градоначелника Немања Нешић и председник Савеза спортских риболоваца Србије Драган Бошковић.

У свечаној сали такмичарима је представљена кратка историја Ужица, а имали су прилику и да пробају ужичке специјалитете.
Такмичарска стаза на којој су такмичари имали прилику да докажу своје умеће се простире од ушћа Сушице у Ђетињу до Велике бране, а база такмичења им је била на објекту Аласи са Ђетиње у Стапарима.

 

Мариус Митов из Бугарске упецао је најдужу рибу, пастрмку дугу 46 цм, фото: сајт града Ужица

У појединачној конкуренцији најбољи је био Александар Гашевић из Мојковца, друго место је припало Бојану Пешићу из Берана а треће Филипу Мирковићу из Бањалуке.
Екипно најбоља је била екипа Рибашка дружина Словеније „Блек”, друго место заузела је екипа из Мојковца а треће место екипа из Бањалуке.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.106.576 посета
Тренутно на сајту: 560 посетилац(a)