Ноћно купање оборило све рекорде 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ноћно купање оборило све рекорде
Trenutno na sajtu: 345       |       Podeli:
09.08.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Прво ноћно купање у овој сезони је обележила велика посета на градском базену. Велики број чачана је искористио

изузетно топло августовско вече да ужива у чарима купања. Захваљујући ангажовању свих служби Спортског центра Младост, прво ноћно купање је упркос огромној посети прошло без икаквих проблема.

“Ми смо у плану ове купалишне сезоне имали ноћно купање, али временске прилике то нису дозвољавале. Прву прилику смо максимално искористили и ми и наши посетиоци. Импозантан број посетилаца у вечерњим часовима је само на прави начин допунио дневну слику са базена, која је актуелна последњих дана. Очигледно је да смо сви дуго чекали право лето, али се то чекање исплатило. Планирамо и да у петак и суботу организујемо ноћно купање од 20 до 22 часа, односно тога дана капије базена биће отворене од 8:30 до 22 часа. Последњих дана смо сведоци да огроман број посетилаца користи наше садржаје на базенима, а ја користим прилику да им се захвалим на поверењу, али пре свега једном коректном понашању и поштовању кућног реда на купалишту“, не скрива задовољство директор СЦ Младост Милош Стеванић.

Подсећамо да је почела са радом и градска плажа чије је радно време од 11 до 20 часова. Што се базена тиче они ће своје капије и наредних дана отварати од 8,30, а цена карте је 150 динара.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.464.010 посета
Тренутно на сајту: 345 посетилац(a)