Након изласка из Окружног затвора Чачак, осуђеници добијају једнократну помоћ 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Након изласка из Окружног затвора Чачак, осуђеници добијају једнократну помоћ
Trenutno na sajtu: 358       |       Podeli:
28.10.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Окружни затвор у Чачку функционише у оквиру Министарства правде,



Управе за извршење кривичних санкција. Установа покрива пријем лица на издржавање казне затвора и општина : Чачак, Горњи Милановац, Ивањица и Лучани.

У Окружни затвор у Чачку упућују се лица мукшког пола која су први пут осуђена на казну затвора и против којих се води други кривични поступак, а којима је изречена казна затвора чије трајање не прелази једну годину, а која имају пребивалиште односно боравиште на територији Вишег суда у Чачку. У Окружни затвор упућују се и лица коијима је изречена казна затвора у прекршајном поступку која имају боравиште на подручју Прекршајних судова у Горњем Милановцу и Чачку.

Весна Лазовић, специјални педагог и реализатор третмана Окружног суда Чачак

 „По пријему осуђеног лица у установу за издржавање казне, на основу опсервације и утврђених степена ризика, утвбрђује се и пропгравбм поступања према свакоме појединачно, кроз праћење капацитета и потеба осуђеног и ускмладу с ареализацијом самог програма поступања. Наравно, циљ третбмана је да осуђен алица могу напредовати у токуиуздржавања казне”, објашњава Весна Лазовић, специјални педагог и реализатор третмана Окружног затвора у Чачку.

 

Прилог емитован у емисији „Пулс Србије”, ТВ Курир:

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Osudenici po izjlasku iz Okruznog suda u Cacku dobiajju jednokratnu jpomoc

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.811.935 посета
Тренутно на сајту: 359 посетилац(a)