СзС Горњи Милановац: Настављамо борбу за повратак државе и њених институција 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
СзС Горњи Милановац: Настављамо борбу за повратак државе и њених институција
Trenutno na sajtu: 481       |       Podeli:
18.12.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Након саопштења председника ОО СНС из Горњег Милановца огласили

су се и представници Савеза за Србију - Горњи Милановац који између осталог тврде да Дејан Ковачевић који је уједно и председник општине дели грађане на "своје и туђе".

У саопштењу Савеза за Србију из Горњег Милановца се даље наводи:

"Квалификације и етикете које лепиш уз нас ’туђе’ нећемо ни коментарисати, јер на том нивоу неотесаности можеш комуницирати само са ортацима из СНС клана. То је речник вашег картела лишеног нормалног, демократског политичког дискурса, што је логична последица чињенице да нисте ни окупљени око политичког програма нити партијске идеологије, већ тежње за узурпацијом власти ради остваривања криминалних злоупотреба.

Том реалношћу мотивисанима, од вас и не изненађују саопштења налик најновијем, које се односи на наше окупљање у недељу, у Кафаници. То саопштење је плод чињенице да се ни ти, као ни остали припадници СНС картела, не борите за опстанак на власти. Ви се борите да опстанком на власти останете на слободи, неосуђени за криминалне радње у којима сте до гуше огрезли, од дна до врха картела. Не можеш ти себе да замислиш као радника, на пример, у некој трафици, по губитку власти. И у праву си. Не можемо ни ми. Пре тога мораш одговарати за много ствари.

Смета ти наше окупљање у кафани. Да не мислиш да смо тебе требали да питамо где да се окупљамо?

Ми ћемо наставити нашу борбу за повратак државе и њених институција из канџи криминалаца у руке народа. Ти нас у томе сигурно нећеш спречити, а ни заплашити.

А дотле, уместо овако срамотних саопштења, било би примереније да нашим суграђанима објасниш: како и на шта сте потрошили скоро 12 милиона динара (100 000 евра) без одобрења, 141 милион динара (преко милион и 150 000 евра) супротно Закону и још 5,3 милиона (преко 40 000 евра) незаконито поделили себи за плате? Наравно, док си на власти за ово добијаш само опомену, али... Нећеш ти још дуго бити на власти, а онда ћеш одговарати, и не само за ово", наводи се у саопштењу ОО СЗС из Горњег Милановца.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac saopstenje szs

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.932.970 посета
Тренутно на сајту: 482 посетилац(a)